Ofte stillede spørgsmål

  I forhold til at levere regner vi altid med vores afsendelsesdato, idet vi ikke står indenfor speditøren. I 98 pct. af tilfældene leverer vores speditør dagen efter vores afsendelsesdato.
  Vi produktionsplanlægger fra dagen efter din ordre er kommet ind i vores system. Dog er kl. 20:00 det seneste, vi kan modtage en ordre.
  Du kan altid se din ordrestatus online på webshoppen. Dog vil du altid modtage en ordrebekræftelse på din ordre. Når din ordre er afsluttet, vil du ligeledes modtage en leverance digitalt. Vi udsender endivdere en mail med dit track og trace.
  Såvidt muligt samlepakker vi dine ordrer til en forsendelse. Vi samlepakker frem til kl 17:00. Derefter enkeltpakker vi for at nå så mange pakker som muligt i forhold til at give dig en hurtig levering.
  Hos Jet Sport trykker vi udelukkende på tekstil. Det betyder derfor, at vi ikke kan trykke skilte, blyanter, biler m.m.
  Som hovedregel kan vi trykke på stort set alt tekstil. I og med at vi laver korrektur på alt, finder vi altid den prisbedste løsning, til netop den opgave du står med.
  Nej, det kan du ikke. Vi sælger ikke tøj - vi fokuserer kun på vores kernekompetence, som er logoerne og ikke tøj.
  Hos Jet Sport tilgodeser vi kundernes ønsker om ekstra hurtig levering, og har i den forbindelse nogle ekspresservice, man som kunde kan tilkøbe:

  • Ekspres 24 timer
  • Ekspres 48 timer
  • Ekspres 72 timer


  Når du vælger en Ekspres 24 gør vi din ordre klar til afsendelse indenfor 24 timer. Deadline for 24 timers ekspresstryk er kl. 19:00. Modtager vi dem senere, påregner vi en arbejdsdag mere. Vær opmærksom på at vi tæller arbejdsdage. Så bestiller du en 24 timers ekspres dagen før en helligdag, skal du påregne en arbejdsdag mere.
  For at få en gengivelse af dit logo i høj kvalitet er det vigtigt, at det billede/fil vi får fra dig, er i vektorgrafik. Et vektorgrafik er teknisk set opbygget af tangenter mellem punkter. Tangenterne former afrundede kurver i bogstaver og billeder. Det betyder, at et vektorgrafisk billede er 100 % skalerbart, det vil sige, det kan forstørres ”uendeligt”, uden at det går ud over kvaliteten.
  Som en tommelfingerregel kan du regne med, at hvis du kan forstørre billedet til meget stor størrelse og stadig bevare kvaliteten, kan det bruges til tryk.
  I modsætning til vektor-grafikkens runde kurver, er et bitmap-billede bygget op i af bittesmå firkanter - raster. Når billedet forstørres, kommer der takkede kanter på det. Det kan derfor ikke bruges
  Vi benytter film til at trykke efter. Har du et 4-farvet logo, skal vi lave fire film, da der skal benyttes fire rammer.
  Nej, hos Jet Sport kan du frit vælge mellem alle pantonefarver uden det koster ekstra.
  9 uf af 10 ordrer sendes med GLS. Har du pallefragt, sender vi med Danske Fragtmænd. Vær obs på at vi kun sender hele paller.
  Nej, Jet Sports Korrektur er en vejledning, og kan ikke betragtes som 100% målfaste.
  Direkte tryk kræver et styk antal på mindst 50. Vi fremstiller først og fremmest direkte tryk på t-shirt, sweetshirts og muleposer.
  Jet Sport har telefonisk åben fra 06:00 til 18:00 mandag til fredag.
  Pantone Matching System (PMS) er et farvesystem, som hovedsageligt anvendes indenfor grafik- og trykindustrien. Pantonefarver er specialfarver og spænder fra "almindelige" farver, til farver der ikke kan gengives i CMYK (firefarvetryk) som f.eks. neon- og metalfarver. Pantonefarver anvendes til logoer, så man har en ren farve og dermed undgår at få raster i et firefarvetryk (CMYK). Pantonefarverne er ordnet i et system med identifikation i form af entydige numre, der med ethvert andet farvesystem har til hensigt objektivt og utvetydigt at udveksle oplysninger om farver imellem alle involverede i trykproduktionen (Uafhængigt af individuelle farvesyn). PMS blev udviklet i 1963 af Pantone Inc. og er i 2014 udvidet til at indeholde 1755 farver, der for hovedparten ikke kan opnås ved blanding i firefarvetryk. Rettighederne til farvesystemet ejes af Pantone Inc., et amerikansk selskab med hovedkvarter i Carlstadt, New Jersey.
  Dette kan ses på den tilsendte ordrebekræftelse, eller på webshoppen under fakturastat.
  Du kan regne med det, der står på vores ordrebekræftelse. I 2015 sendte vi 98,1 pct. af vores ordre til tiden.
  Såfremt du har modtaget en leveranceseddel på din mail, når din ordre er færdig. Når Post Danmark scanner den, modtager du en mail, hvor t&t nummeret fremgår.
  Ja, men der vil komme ekspresgebyr på. Jet sport tilbyder følgende service: 24 timers ekspres, 48 timers ekspres og 72 timers ekspres.
  Dette skyldes, du har godkendt alle korrekturer på tilhørende modeller, men kun bestilt eksempelvis herremodellerne på samlet antal.
  Som standard fem arbejdsdage fra bestillingen modtages fra webshoppen.
  Som udgangspunkt kl 17:00. Men du kan altid se, hvornår din ordre er klar, da du automatisk modtager en leverance.