Samfundsansvar

En helstøbt udvikling

OEKO-TEX, Tillæg 6

Vores tryk er 100% OEKO-TEX®, Tillæg 6-certificerede. Det er en internationalt anerkendt garanti for, at vores produkter er fri af skadelige kemikalier og lever op til kravene i Greenpeace’s Detox My Fashion kampagne.

Hvad er OEKO-TEX? Jet Sport certifikat 2021-2022

Sigte mod mere bæredygtighed

Vores engagement i samfundsansvar og mere bæredygtighed giver sig primært til kende i vores stærke fokus på miljømæssigt ansvarlige trykløsninger og forbrug af vindbaseret elektricitet på vores fabrik i Viborg, men vi møder også en række andre samvittighedsspørgsmål med stor interesse og dedikation.

Velgørenhed

Flygtninger og personer med særlige behov

Vi har en stærk løbende aftale med Viborg Kommune om at tage imod flygtninge og personer med særlige behov, så de kan få en fod inden for på det danske arbejdsmarked.

Kulturelle organisationer

Vi støtter en række lokale kulturelle organisationer såsom Viborg Kultur- & Idrætsfond, Tinghallen Kongres- og Musikhus og Pimpongs Talentskole.

Kræftens Bekæmpelse

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse i organisationens utrættelige forskning, oplysning og rådgivning om kræft og dets symptomer og behandlinger.

Ansatte

Et sundt arbejdsmiljø

Vi stræber efter at skabe et givtigt, samvirkende og mangesidigt arbejdsmiljø, i hvilket vores ansatte trives og belønnes med både anerkendelse og passende økonomisk kompensation. En glad ansat er ikke blot et etisk lurmærke i sig selv, men en faglig og økonomisk kapacitet, der skaber værdi og hjælper andre til at opnå mere.