en helstøbt udvikling

samfundsansvar

Mere bæredygtige trykløsninger

Vores trykløsninger er 100% OEKO-TEX®-certificerede. Det er en internationalt anerkendt garanti for, at vores produkter er fri af skadelige kemikalier og materialer.

Vores sigtelinjer for mere bæredygtighed

Vores engagement i samfundsansvar og mere bæredygtighed giver sig primært til kende i vores stærke fokus på miljømæssigt ansvarlige trykløsninger og forbrug af vindbaseret elektricitet på vores fabrik i Viborg, men vi møder også en række andre samvittighedsspørgsmål med stor interesse og redebonhed.

Flygtninge og personer med særlige behov

Vi har en stærk løbende aftale med Viborg Kommune om at tage imod flygtninge og personer med særlige behov, så de kan få en fod inden for på det danske arbejdsmarked.

Kulturelle organisationer

Vi støtter en række lokale kulturelle organisationer såsom Viborg Kultur- & Idrætsfond, Tinghallen Kongres- og Musikhus og Pimpongs Talentskole.

Kræftens bekæmpelse

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse i organisationens utrættelige forskning, oplysning og rådgivning om kræft og dets symptomer og behandlinger.

Nyskårede transfer ligger sorteret

Sunde rammer for vores medarbejdere

Vi stræber efter at skabe et givtigt, samvirkende og mangesidigt arbejdsmiljø, i hvilket vores medarbejdere trives og belønnes med både anerkendelse og passende økonomisk kompensation. En glad medarbejder er ikke blot et etisk lurmærke i sig selv, men en faglig og økonomisk kapacitet, der skaber værdi og hjælper andre til at opnå mere.