Hurtig, fleksibel, omhyggelig

om os

Hvad vi gør, og hvad vi kan

Vi udfører tekstiltrykaktiviteter for et varieret klientel, som inkluderer sportskæder, industrivaskerier, byggemarkeder, fodboldklubber og andre forretninger inden for salg, forsyning og/eller brug af logoudsmykkede tekstilprodukter.

Med potentielle produktionscyklusser på under 24 timer, tilbyder vi fremstilling og levering til forhandlere og udlejere, som påskønner effektive transaktioner og hurtig anskaffelse af salgsvarer.

Udforsk vores hjemmeside for at se, hvordan vores produkter og ydelser kan møde dine behov, og tag kontakt til os for at få en ligefrem og ambitiøs snak om, hvordan vi bedst kan hjælpe dig og din virksomhed.

Et alsidigt varesortiment, som inkluderer direkte tryk, broderier og diverse brugerspecifikke transferløsninger, gør os i stand til at bringe næsten enhver ønsket produktkonfiguration til verden.

Foretrækker du, at vi både fremstiller og påtrykker logoet, eller tager du dig hellere selv af påtrykningen? Det bestemmer du. Fortæl os om dine behov og forventninger til os, så gør vi vores ypperste for at imødekomme dem.

Uafhængigt af produktionsmetode, -cyklus eller -antal, udvikler og fremstiller vi dine tryk med flid og omhu.

Ubegrænset ordrestørrelse

Fra vores faciliteter i Viborg tager vi hånd om næsten enhver ordre. Sekscifrede tryk-, transfer- og broderiproduktioner er rutine for os.

Køber du en Ekspres 24 serviceløsning, fremstiller og afsender vi dine logoer inden for 24 timer.

1971 — En spæd start

Som virksomheder er flest, startede Jet Sport under beskedne kår. Tre foretagsomme venner ved navn John, Eddie og Torben – nu ved du, hvor ‘JET’ kommer fra – iværksatte os i 1971 med det formål at fremstille tekstiltryk til sportstøj.

1994 — et stabilt foretagende

Knap to og et halvt årtis beskeden, men stabil drift i John, Eddie og Torbens hænder fulgte. Vi voksede ikke meget, men etablerede os som et pålideligt foretagende, vores kunder kunne stole på. I 1994 blev vi en enkeltmandsvirksomhed, da Åse Mørk tog over og med sine strategier og driftsresultater i de følgende fire år drev os i samme ånd som John, Eddie og Torben.

1998 — en grøn søn

Vi skiftede igen hænder i 1998, da Åses søn, Claus, tog over. I sine yngre år arbejdede Claus ved et landbrug og gartneri i Miami, Florida, og blev senere driftsleder på Kjeldberg Maskinstation. Hans allerede dengang stærke miljøbevidsthed drev ham til at ville hjælpe landbruget til at levere sunde og friske fødevarer, og hans grundlæggende mode d’emploi blev at gøre flittig brug af minimalt forurenende, praktisk anvendelige teknologier. Denne tænkemåde tog han med sig til Jet Sport.

2008 — en kontrær ekspansion

Med grundlag i sine principper om pålidelig forretningsskik og grønt ansvar byggede han trinvist på og kunne i 2008 – midt i den Store Recession, der ellers trak tæppet væk under så mange andre erhvervsforetagender – investere i en fordobling af produktionskapaciteten og indlede en ny æra for Jet Sport.

2010-12 — en ny familietid

To år senere, i 2010, kom den ene af Claus’ to sønner, Nichlas, til og bragte sin organiseringsbegavelse og store dedikation med sig. I 2012 blev vi så en veritabel familievirksomhed, da den anden af Claus’ sønner, Alexander, også sluttede sig til. Kimen lagdes dermed til et fremtidigt generationsskifte, som vil garantere, at Jet Sport også på lang sigt forbliver på stabile, dedikerede og velkendte hænder.

FCM jersey with logos

Vi støtter den givtige konkurrenceånd

Noget af det bedste ved at være underleverandør af tekstiltryk er at bringe folk sammen i givtig konkurrenceånd. Så længe mennesker finder sammen i munter leg for at dyrke den holdsport, de elsker, vil vi være der til at hjælpe med at skabe rammerne.

Så længe virksomheder skaber samfundsværdi ved at skille sig ud fra konkurrenterne og markere sine unikke styrker og baggrunde, vil vi være der til at hjælpe med at synliggøre dem. Berigende samspil mellem mennesker er vores ønske, vores mål og vores metier.

VFF logo på VFF trøje

Vi deler dine ambitioner

Et logo er et unikt, grafisk symbol på dit tilhørsforhold. Det er emblemet for dit hold. Det markerer en stolthed af det, du repræsenterer og er en del af; Af det, du har skabt, og til stadighed er med til at skabe. Kun det bedste er godt nok til dit tøj – det forstår vi, og vi sætter vores ambitioner derefter.

FCK Logo på FCK trøje