Velkommen til Jet Sport

Skandinaviens mest innovative tekstiltrykkeri

Som en af Danmarks største underleverandører af tekstiltryk og broderi, tilbyder vi et omfattende varesortiment, der inkluderer direkte tryk, broderi og specielt udviklede transferløsninger. Vi har derfor den rette løsning til dig, ligegyldigt hvad du søger inden for tekstiltryk eller broderi til, hverdagstøj, arbejdstøj eller sportstøj.

Vi kan som en ud af kun ganske få trykkerivirksomheder i Danmark tilbyde direkte tekstiltryk, som udover at være slidstærkt og behageligt at have på, også er prismæssigt billigere. Som en fast del af vores service tilbyder vi altid rådgivning og vejledning til valget af dine logoer. Vores løsninger udvælges med øje for dine logoers anvendelsesformål, og vi vil altid hjælpe dig med at finde den mest holdbare og prisbillige løsning.

Kontakt os

MØD FOLKENE BAG

img
Direktør
Claus Mørk
Claus overtog i 1998 Jet Sport. I de følgende år oplevede virksomheden en betydelig vækst med et øget antal medarbejdere og voksende produktionskapacitet. Takket være principper om ærlighed, fremsynethed og professionel kvalitetssikring formåede de..
img
Økonom
Nichlas Mørk
Nichlas ønsker i sin nuværende stilling som økonom på Jet Sport at bruge sine evner i udviklingen af virksomheden og at hjælpe med at føre den frem mod visionen om at blive det mest innovative tekstiltrykkeri i Skandinavien. Nichlas har arbejdet i J..
img
Seniorgrafiker
Tom Bach Rasmussen
Tom er uddannet mediegrafiker og har arbejdet hos Jet Sport siden 2012. Tom har ansvaret for den grafiske afdeling samt oplæring at de nye grafikere. Som seniorgrafiker er det Toms mål at fortsætte udviklingen af virksomheden og, sammen med et stærkt ..
img
Logistik kontroller
Dorte Kristensen
Dorte sørger for at modtagelsesafdelingen får tjekket alle kasser, der bliver modtaget hver dag, så kunderne får den gode kundeservice og tilbagemelding på samme dag, således en eventuelt restordre kan klares med det samme. Endvidere har Dorte en st..

JET SPORT GENNEM TIDEN

041971

Dengang det begyndte

I 1971 startede tre entreprenante mænd deres virksomhed til fremstilling af tekstiltryk til sportstøj. Deres forbogstavet J, E og T dannede grundlag for navnet som blev Jet Sport.

061994

Ny ejer

I 1994 afhændede de tre stiftere deres virksomhed til Åse Mørk der drev den videre ene kvinde.

031998

Anden generation

Claus Mørk og hans kone overtager virksomheden efter Claus´mor. Virksomheden udvikler sig på baggrund af principperne om ærlighed, fremsynethed og professionel tilgang.

012008

Fordobling af produktionen

Helskinnet gennem krisetider og med en jævn vækst kan Jet Sport i 2008 fordoble de fysiske faciliteter til produktion. Der bygges til og investeres i nye tidssvarende maskiner.

052010

Tredje generation

Jet Sport har udviklet sig til en familievirksomhed, idet tredje generation er kommet med i virksomheden. Nichlas Mørk er med i ledelsen som økonom, og yngste søn er mediegrafiker og arbejder i gruppen af grafikere.

092015

Ombygning

I sensommeren 2015 stod nyrenoverede loakler og en større tilbygning klar til brug. Den store vækst stillede krav til forbedrede arbejdsforhold og større produktionsfaciliteter.

"Vi arbejder konstant på at forbedre vores produkter, så kvalitet og holdbarhed er så optimal som overhovedet muligt.

-- JETSPORT

REFERENCER

Vi er stolte af at kunne levere tryk og broderi til alle vores kunder - store som små - herunder ser du udvalgte referencer, som vi har leveret tryk til via vores partnere.