Om os

Hurtige, omhyggelige, fleksible

Hvad laver vi?

Tekstiltryk, transfers og broderier er omvandrende reklameskilte for virksomheden, klubben og foreningen. En simpel t-shirt set på gaden kan øge kendskabet til din forretning. 

GLS Levering

Med potentielle produktionscyklusser på under 24 timer, tilbyder vi fremstilling og levering til forhandlere og udlejere, som påskønner effektive transaktioner og hurtig anskaffelse af salgsvarer.

Tryk af FCK Falk nr. 33

Uafhængigt af produktionsmetode, -cyklus eller -antal, udvikler og fremstiller vi dine tryk med stor omhu.

Et alsidigt varesortiment, som inkluderer direkte tryk, broderier og diverse brugerspecifikke transferløsninger, gør os i stand til at bringe næsten enhver ønsket produktkonfiguration til verden.

JSV-001 varmepresse

Foretrækker du, at vi både fremstiller og påtrykker logoet, eller tager du dig hellere selv af påtrykningen? Det bestemmer du. Fortæl os om dine behov og forventninger til os, så gør vi vores bedste for at imødekomme dem.

Sammenlagt skjorte med label

Udforsk vores hjemmeside for at se, hvordan vores produkter og ydelser kan møde dine behov, og tag kontakt til os for at få en uforpligtende snak om, hvordan vi bedst kan hjælpe dig og din virksomhed.

Ubegrænset ordrestørrelse

Fra vores faciliteter i Viborg tager vi hånd om næsten enhver ordre. Femcifrede tryk-, transfer- og broderiproduktioner er rutine for os, og de mere sjældne sekscifrede klarer vi også gerne.

0
Enheder fremstillet

Køber du en Ekspres 24-løsning, fremstiller og afsender vi dine logoer inden for 24 timer.

25
Timer inden afsendelse

Jet Sports historie

1971 — En spæd start

Som virksomheder er flest, startede Jet Sport under beskedne kår. Tre foretagsomme venner ved navn John, Eddie og Torben – nu ved du, hvor ‘JET’ kommer fra – iværksatte os i 1971 med det formål at fremstille tekstiltryk til sportstøj.

1994 — Et stabilt foretagende

Knap to og et halvt årtis beskeden, men stabil drift i John, Eddie og Torbens hænder fulgte. Vi voksede ikke meget, men etablerede os som et pålideligt foretagende, vores kunder kunne stole på. I 1994 blev vi en enkeltmandsvirksomhed, da Åse Mørk tog over og med sine strategier og driftsresultater i de følgende fire år drev os i samme ånd som John, Eddie og Torben.

1998 — En grøn søn

Vi skiftede igen hænder i 1998, da Åses søn, Claus, tog over. I sine yngre år arbejdede Claus ved et landbrug og gartneri i Miami, Florida, og blev senere driftsleder på Kjeldberg Maskinstation. Hans allerede dengang stærke miljøbevidsthed inspirerede ham til at ville hjælpe landbruget til at levere sunde og friske fødevarer, og hans grundlæggende mode d’emploi blev at gøre flittig brug af minimalt forurenende, praktisk anvendelige teknologier. Han tog denne tænkemåde med sig til Jet Sport.

2008 — En kontrær ekspansion

Med grundlag i sine principper om pålidelig forretningsskik og grønt ansvar byggede han trinvist på og kunne i 2008 – midt i den Store Recession, der ellers trak tæppet væk under så mange andre erhvervsforetagender – investere i en fordobling af produktionskapaciteten og indlede en ny æra for Jet Sport.

2010-12 — En ny familietid

To år senere, i 2010, kom den ene af Claus’ to sønner, Nichlas, til og bragte sin organiseringsbegavelse og store dedikation med sig. I 2012 blev vi så en veritabel familievirksomhed, da den anden af Claus’ sønner, Alexander, også sluttede sig til. Kimen lagdes dermed til et fremtidigt generationsskifte, som vil garantere, at Jet Sport også på lang sigt forbliver på stabile, dedikerede og velkendte hænder.

Familen Mørk
FCM jersey with logos

Vi støtter konkurrenceånden

Noget af det bedste ved at være underleverandør af tekstiltryk er at bringe folk sammen i givtig konkurrenceånd. Så længe mennesker finder sammen i munter leg for at dyrke den holdsport, de elsker, vil vi være der til at hjælpe med at skabe rammerne.

Så længe virksomheder skaber værdi ved at skille sig ud fra konkurrenterne og markere sine unikke styrker og baggrunde, vil vi være der til at hjælpe med at synliggøre dem. Berigende samspil mellem mennesker er vores ønske, vores mål og vores metier.

Vi deler dine ambitioner

VFF logo på VFF trøje

Et logo er et unikt, grafisk symbol på dit tilhørsforhold. Det er emblemet for dit hold. Det markerer en stolthed af det, du repræsenterer og er en del af; Af det, du har skabt, og til stadighed er med til at skabe. Kun det bedste er godt nok til dit tøj – det forstår vi, og vi sætter vores ambitioner derefter.

FCK Logo på FCK trøje

Familien bag Jet Sport

Familen Mørk

Ejer og direktør, Claus Mørk

Claus overtog Jet Sport efter sin mor, Åse, i 1998. Som ejer og direktør er det Claus’ fornemste opgave at sikre en kontinuerlig udbygning af vores produktionskapacitet og ydelsesniveau. De primære midler, med hvilke han opnår dette, er snarrådig risikovillighed og forståelse for nye teknologiers organisatoriske afkast.

Claus Mørk

Økonomi- og driftsansvarlig, Nichlas Mørk

Claus’ søn, Nichlas, bruger i sin stilling som økonomi- og driftsansvarlig sine store organisatoriske evner og dedikation til at udbygge Jet Sport og hjælpe os frem mod nye mål. Han har været hos os siden 2010.

Mediegrafiker, Alexander Mørk

Claus’ søn, Alexander, er én af vores dygtige mediegrafikere. I sine lidt yngre år vandt han bl.a. Herre Junior Danmarksmesterskabet i linjeløb (landevejscykling).

Alexander Mørk

Vores mål