Hurtighed, omhu, fleksibilitet

OM JET SPORT

Vi er et tekstiltrykkeri med adresse i Viborg, som fremstiller logoer og emblemer til fremtrædende repræsentation og promovering af virksomheder, foreninger og organisationer.

Vi udfører tekstiltrykopgaver for et varieret klientel, der indbefatter sportskæder, industrivaskerier, byggemarkeder og talrige andre virksomheder, som gør sig inden for salg, forsyning og/eller brug af logo- og emblemudsmykkede tekstiler.

Med potentielle produktionstider på under 24 arbejdstimer tilbyder vi ultrahurtig levering til tøj- og tekstilforhandlere, der påskønner effektive handelsforløb og muligheden for prompte akkvisition af salgsprodukter.​

Udforsk vores hjemmeside for at lære mere om, hvordan vores produkter og ydelser passer til dine behov, og kontakt os for en ambitiøs snak om, hvordan vi på bedste vis kan hjælpe dig og din virksomhed.

Vores alsidige varesortiment indbefatter direkte tryk, broderier og specialudviklede transferløsninger, hvorfor vi altid kan lave en opsætning, der imødekommer dine specifikke behov.

Foretrækker du eksempelvis, at vi både fremstiller og monterer logoet, eller vil du hellere selv tage dig af monteringen? Det bestemmer du. Fortæl os om din forretning og dine forventninger til os. Vores fornemste opgave er at være lydhøre og fleksible.

Uanset varemængde, fremstillingsmetode og tidshorisont, fremstiller vi dit logo med engagement og omhu.

Ubegrænset ordrestørrelse

Fra vores faciliteter i Viborg kan vi i princippet håndtere enhver ordrestørrelse. Vi fremstiller rutinemæssigt tryk-, transfer- og broderipartier med sekscifrede vareantal. 

Tilkøber du en Ekspres 24-servicepakke, fremstiller og afsender vi dine logoer inden for 24 arbejdstimer.

Vores branchebaggrund

1971

En spæd start

Som virksomheder er flest, startede Jet Sport under beskedne kår. Tre foretagsomme venner ved navn John, Eddie og Torben – nu ved du, hvor ‘JET’ kommer fra – iværksatte os i 1971 med det formål at fremstille tekstiltryk til sportstøj.

1994

Et stabilt foretagende

Knap to og et halvt årtis beskeden, men stabil drift i John, Eddie og Torbens hænder fulgte. Vi voksede ikke meget, men etableredes som et ærligt og pålideligt foretagende, vores kunder kunne stole på. I 1994 blev vi en enkeltmandsvirksomhed, da Åse Mørk tog over og med sine strategier og driftsresultater i de følgende fire år drev os i samme ånd som John, Eddie og Torben.

1998

En grøn søn

Vi skiftede igen hænder i 1998, da Åses søn, Claus, tog over. I sine yngre år arbejdede Claus ved et landbrug og gartneri i Miami, Florida, og blev senere driftsleder på Kjeldberg Maskinstation. Hans allerede dengang stærke miljøbevidsthed drev ham til at ville hjælpe landbruget til at levere sunde og friske fødevarer, og hans grundlæggende mode d’emploi blev at gøre flittig brug af minimalt forurenende, praktisk anvendelige teknologier. Denne tænkemåde tog han med sig til Jet Sport.

2008

En kontrær ekspansion

Med grundlag i sine principper om redelig forretningsskik og grønt ansvar byggede han trinvist på og kunne i 2008 – midt i den Store Recession, der ellers trak tæppet væk under så mange andre erhvervsforetagender – investere i en fordobling af produktionskapaciteten og indlede en ny æra for Jet Sport.

2010-12

En ny familietid

To år senere, i 2010, kom den ene af Claus’ to sønner, Nichlas, til og bragte sin organiseringsbegavelse og store dedikation med sig. I 2012 blev vi en veritabel familievirksomhed, da den anden af Claus’ sønner, Alexander, også sluttede sig til. Dermed lagdes kimen til et fremtidigt generationsskifte, som vil garantere, at Jet Sport også på lang sigt forbliver på stabile, dedikerede og velkendte hænder.

FCM trøje med logo og tryk

Vi støtter den givtige konkurrenceånd

Noget af det bedste ved at være underleverandør af tekstiltryk er at bringe folk sammen i givtig konkurrenceånd. Så længe mennesker finder sammen i munter leg for at dyrke den holdsport, de elsker, vil vi være der til at hjælpe med at skabe rammerne. 

Så længe virksomheder skaber samfundsværdi ved at skille sig ud fra konkurrenterne og markere deres unikke styrker og baggrunde, vil vi være der til at hjælpe med at synliggøre dem. Berigende samspil mellem mennesker er vores ønske, vores mål og vores metier.

FCM trøje med logo og tryk

Vi støtter den givtige konkurrenceånd

Noget af det bedste ved at være underleverandør af tekstiltryk er at bringe folk sammen i givtig konkurrenceånd. Så længe mennesker finder sammen i munter leg for at dyrke den holdsport, de elsker, vil vi være der til at hjælpe med at skabe rammerne. 

Så længe virksomheder skaber samfundsværdi ved at skille sig ud fra konkurrenterne og markere deres unikke styrker og baggrunde, vil vi være der til at hjælpe med at synliggøre dem. Berigende samspil mellem mennesker er vores ønske, vores mål og vores metier.

Vi deler dine ambitioner

Et logo er et unikt, grafisk symbol på dit tilhørsforhold. Det er emblemet for dit hold. Det markerer en stolthed af det, du repræsenterer og er en del af; Af det, du har skabt, og til stadighed er med til at skabe. Kun det bedste er godt nok til dit tøj – det forstår vi, og vi sætter vores ambitioner derefter.

Mød familien Mørk

Claus Mørk

Ejer og direktør

Claus overtog Jet Sport efter sin mor, Åse, i 1998. Som ejer og direktør er det Claus’ fornemste opgave at sikre en kontinuerlig udbygning af vores produktionskapacitet og ydelsesniveau. De primære midler, med hvilke han opnår dette, er intelligent risikovillighed og forståelse for nye teknologier og deres obligate organisatoriske afkast.

Nichlas Mørk

Økonomi- og driftsansvarlig

Claus’ søn, Nichlas, bruger i sin nuværende stilling som økonomi- og driftsansvarlig sine store organisatoriske evner og dedikation til at udbygge Jet Sport og hjælpe os frem mod vores næste mål. Han har været hos os siden 2010.

Alexander Mørk. Mediegrafiker

Alexander Mørk

Mediegrafiker

Claus’ søn, Alexander, udmærker sig hos os som dygtig mediegrafiker. I sine lidt yngre år vandt han bl.a. Herre Junior Danmarksmesterskabet i linjeløb (landevejscykling). Det er ikke meget, han har sænket farten siden da.