image

Claus Mørk

Direktør

Claus overtog i 1998 Jet Sport. I de følgende år oplevede virksomheden en betydelig vækst med et øget antal medarbejdere og voksende produktionskapacitet. Takket være principper om ærlighed, fremsynethed og professionel kvalitetssikring formåede de at styre virksomheden effektivt igennem den økonomiske krise i Danmark.

Som ejer og leder af selskabet er det Claus´ mål at fortsætte udviklingen af virksomheden og, sammen med et stærkt medarbejderteam, bevæge virksomheden i retning mod visionen om at blive det mest innovative tekstiltrykkeri i Skandinavien.

Ønsket er at Jet Sport fortsætter med at levere førsteklasses logoer, bogstaver og motiver til industrielle vaskerier, profiltøjfirmaer, byggemarkeder, sportskæder og promotionvirksomheder. Jet Sport vil fortsætte med at tage ansvar for miljøet gennem brug af vandbaserede farver, og vil fortsat vise social ansvarlighed gennem samarbejdet med Aarhus og Aalborg Universitet. Endvidere har Jet Sport indgået en aftale med Viborg kommune om at aftage flytning for på den måde at få dem socialiseret i Danmark. Desuden vil vi fortsat vise social ansvarlighed gennem samarbejdet med Viborg Kommune om ansættelse af medarbejdere med særlige behov.

Ansvarsområder

  • Ledelse

Kontaktpersoner

img
Økonom
Nichlas Mørk
Nichlas ønsker i sin nuværende stilling som økonom på Jet Sport at bruge sine evner i udviklingen af virksomheden og..
img
Seniorgrafiker
Tom Bach Rasmussen
Tom er uddannet mediegrafiker og har arbejdet hos Jet Sport siden 2012. Tom har ansvaret for den grafiske afdeling samt ..
img
Logistik kontroller
Dorte Kristensen
Dorte sørger for at modtagelsesafdelingen får tjekket alle kasser, der bliver modtaget hver dag, så kunderne får den..