WEBSHOP

Det kræver et login at få adgang til vores webshop, hvor faste kunder tilbydes personlig logobank.

Besøg shoppen

FAQ

Vi har samlet en række af de ofte stillede spørgsmål og givet svaret på forhånd!

Læs mere

PRODUKTER

Vi tilbyder transfer, direkte tryk, broderi og montering - klik ind og læs mere.

Læs mere

ADRESSE

  • Jet Sport
  • Blytækkervej 15
    8800 Viborg

KONTAKT OS

img
Direktør
Claus Mørk
Claus overtog i 1998 Jet Sport. I de følgende år oplevede virksomheden en betydelig vækst med et øget antal medarbejdere og voksende produktionskapacitet. Takket være principper om ærlighed, fremsynethed og professionel kvalitetssikring formåede de..
img
Økonom
Nichlas Mørk
Nichlas ønsker i sin nuværende stilling som økonom på Jet Sport at bruge sine evner i udviklingen af virksomheden og at hjælpe med at føre den frem mod visionen om at blive det mest innovative tekstiltrykkeri i Skandinavien. Nichlas har arbejdet i J..
img
Seniorgrafiker
Tom Bach Rasmussen
Tom er uddannet mediegrafiker og har arbejdet hos Jet Sport siden 2012. Tom har ansvaret for den grafiske afdeling samt oplæring at de nye grafikere. Som seniorgrafiker er det Toms mål at fortsætte udviklingen af virksomheden og, sammen med et stærkt ..
img
Logistik kontroller
Dorte Kristensen
Dorte sørger for at modtagelsesafdelingen får tjekket alle kasser, der bliver modtaget hver dag, så kunderne får den gode kundeservice og tilbagemelding på samme dag, således en eventuelt restordre kan klares med det samme. Endvidere har Dorte en st..