Ofte stillede spørgsmål

FAQ

Her finder du vores oftest stillede spørgsmål. Vi håber, de vil kunne hjælpe dig.
Hvis ikke, kan du få svar på dine spørgsmål ved at ringe eller skrive til os. Vi glæder os til at høre fra dig.

Er du i tvivl om filtyper?

Ordrer og forsendelser

Gængs produktionstid fra bestillingen modtages i vores webshop er fire arbejdsdage.

Da vi ikke nødvendigvis kan stå inde for speditørens leveringstider og/eller garantier, forholder vi os kun til vores egen afsendelsesdato. Speditøren leverer dog i 99% af tilfældene dagen efter vores afsendelsesdato.

Produktionsforløbet begynder dagen efter din ordre tilkommer vores system, og vi tæller således derfra. Kl. 20.00 er det seneste, vi kan tage imod en ordre.

Afsendelsestidspunktet for din ordre kan ses på ordrebekræftelsen eller i webshoppen under DIN PROFIL og FAKTURASTATUS.

Ja, du kan tilkøbe én af vores ekspresservicepakker, som giver afsendelse inden for 24, 48 eller 72 timer.

Ekspres 24:
Denne service garanterer vareafsendelse inden kl. 6 den følgende arbejdsdag. Tilvælg vores Før 12-service for garanteret GLS-levering inden kl. 12. 

Før 12: 
Tilvælg denne service for garanteret GLS-levering inden kl. 12 den følgende arbejdsdag. Pris: 151 kr. per pakke. 

Som udgangspunkt kl. 17.00. Du modtager automatisk en leverance i samme øjeblik, din ordre er klar.

Vi imødekommer gerne ønsker om særlig hurtig levering og tilbyder tre ekspresserviceløsninger, du som kunde kan tilkøbe:

Ekspres 24
Ekspres 48
Ekspres 72

Køber du eksempelvis en Ekspres 24-løsning, gør vi din ordre klar til afsendelse inden for 24 timer. Deadline for en ekspresservicepakke er kl. 19.00. Modtager vi ordren senere end dette tidspunkt, må en produktionsdag mere påregnes. Vær opmærksom på, at det er arbejdsdage, vi tæller, så bestiller du dagen før en helligdag, må også her påregnes en produktionsdag yderligere.

Hvis du har modtaget en leveranceseddel, har vi afsendt ordren. Når GLS scanner den, modtager du en e-mail med leveringens Track & Trace nummer.

Du kan altid se din ordrestatus i webshoppen. Du vil desuden altid modtage en digital ordrebekræftelse, når du afslutter din bestilling, samt en leverance, når vi afsender din ordre. Du modtager endvidere en e-mail med dit Track & Trace nummer, når GLS scanner leveringen.

9 ud af 10 ordrer sender vi med GLS. Pallefragt (over 25 kg) sender vi med Post Nord. Ordrer til udlandet håndteres af UPS. Bemærk, at vi kun sender hele paller.

Du kan regne med det, der står på ordrebekræftelsen. I 2019 afsendte vi 98,1% af vores ordrer til tiden.

Så vidt muligt samlepakker vi dine ordrer til én forsendelse. Det gør vi frem til kl. 17.00, hvorefter vi enkeltpakker for at sende så stor en volumen afsted som muligt.

Fordi din godkendelse var forkert eller mangelfuld. Det kan eksempelvis være tilfældet, hvis du har godkendt alle korrekturer på tilhørende modeller, men kun bestilt herremodellerne.

Øvrige

Nej, vi sælger ikke tøj. Logoer er vores kernekompetence og eneste fokuspunkt.

Nej, vi handler udelukkende med virksomheder, foreninger og organisationer.

Vi har åbent mandag-fredag kl. 6-18, i løbet af hvilken tid du kan ringe til os. Svar på e-mails bør kun forventes inden for dette tidsrum.

Vi trykker udelukkende på tekstiler. Vi trykker således ikke på skilte, blyanter, biler etc.

Som udgangspunkt kan vi trykke på snart sagt alle tekstiltyper. Kontakt os for mere specifik information.

Direkte tryk kræver bestilling på mindst 50 stk. Denne metode er ofte velvalgt til t-shirts, sweatshirts, løbetrøjer og muleposer.

Nej. Vores korrekturer er kun vejledende og bør ikke betragtes som målfaste.

Vi benytter film til at trykke efter. Skal du eksempelvis have lavet et 4-farvet logo, skal vi benytte fire rammer og derfor lave fire film.

Pantone Matching System (PMS) er et farvesystem, som grafik- og trykindustrien hovedsagligt anvender pga. dets rene farveresultater. Nærmere information om PMS forefindes på Wikipedia.

Nej. Du kan frit vælge mellem alle pantonefarver, uden det koster ekstra.

Et vektorbillede er opbygget af tangenter mellem punkter, som former afrundede kurver i bogstaver og billeder. Det betyder, at et vektorbillede er 100% skalérbart og kan forstørres uophørligt uden kvalitetstab. For at kunne gengive dit logo i høj kvalitet er det vigtigt, at filen, vi arbejder med, er i vektorgrafik.

I modsætning til vektorgrafikkens runde kurver er et bitmap-billede – også kaldet rastergrafik – bygget op af små firkanter kaldet ’pixels’. Når billedet forstørres, fremstår firkanterne individuelt og kanterne sløres. Det kan derfor ikke bruges til logogengivelse.

Som udgangspunkt, ja. En god tommelfingerregel er, at hvis du kan forstørre billedet markant og stadig bevare kvaliteten, er det vektorgrafisk og kan bruges til tryk.

Hvad er vektor?

For at få så nøjagtig en gengivelse af dit logo som muligt, er det vigtigt, at logoet, du tilsender os, er en vektoriseret fil. Formatet skal være enten AI, EPS, SVG eller PDF.

I modsætning til et rasterbillede (bitmap), som består af små kvadrater, er et vektorgrafisk billede opbygget af matematisk beregnede og linjeforbundne punkter. Disse linjer udgør det synlige billede. Når billedet forstørres eller formindskes, bevares det matematiske forhold mellem punkterne og linjerne, og billedet genberegnes og gentegnes under de nye skalære forhold. Dermed ændres kvaliteten aldrig, og billedet kan forstørres uendeligt uden medførende kvalitetstab.